Home‎ > ‎Open inschrijving‎ > ‎

Survival en het verkennen van je grenzen

Deze vijfdaagse trektocht door de Ardennen - van 10 tot en met 14 april 2018- , waarin we ons volledig afsluiten van de buitenwereld (geen telefoons, geen laptops) werkt als een snelkookpan voor jouw leerproces. Bivak bouwen, klimmen, abseilen, mountainbiken, primitief koken, bushcraft technieken, vlot bouwen en oriëntatie vormen de basale ingrediënten van de week.
De specerijen die het geheel op smaak brengen zijn: reflectie, waarderen, inhoud, feedback, confronteren, uitdagen, stimuleren en ondersteunen. Deze week gaan wij jouw grenzen verkennen door uitdagende oefeningen, waarin wij constant een veilig oefenklimaat garanderen.      
Doelstelling
De survivalweek is gericht op het versterken van jouw kwaliteiten als leider en het vergroten van jouw communicatieve vaardigheden in een team. In deze week krijg je de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Je functioneert in een team, waarin je uitdagingen voorgeschoteld krijgt en waarin je kunt oefenen met verschillende teamrollen.

In deze week leer je jouw unieke leiderschapsstijl kennen en kun je hier zowel onder druk als in ontspanning mee experimenteren. We helpen je te werken met typische groepsdynamiek om jezelf effectief en persoonlijk in te zetten. Je leert invloed op anderen vergroten door jouw authentieke leiderschapsstijl te ontwikkelen.

Resultaat
Aan het einde van de week heb je een duidelijk beeld van jouw authentieke leiderschapsstijl. Door dit innerlijk leiderschap te belichamen weet je jouw invloed op anderen te vergroten en heb je beschikking over een groter aanbod aan communicatieve vaardigheden.
Doelgroep
Young Professionals tussen 25 en 35 jaar die in de opbouw van hun carrière zitten en zichzelf willen klaarstomen om een leidinggevende positie in te nemen, dan wel hun leidinggevende capaciteiten willen uitbreiden.

Werkwijze

We nemen je mee op een expeditie waarin jij de leiding neemt, krijgt en observeert. In deze week zal je een spiegel voorgehouden krijgen en krijg je een helder beeld van jouw kwaliteiten, die naar voren komen in een volledig nieuwe ervaring en omgeving.
De combinatie van fysieke inspanning (op een uitdagend niveau voor iedereen) en de reflectie op de actie is een ijzersterke combinatie. Wij creëren voldoende rustmomenten tijdens de week waardoor je ruimte hebt om te reflecteren en ook aan het einde weer opgeladen naar huis kunt gaan.

Kosten

EUR. 990,-- per persoon. Dat is inclusief arrangementskosten (overnachtingen, alle maaltijden, curssumaterialen)
Comments