Home‎ > ‎Open inschrijving‎ > ‎

Presenteren met theatrale kracht

In de training ‘presenteren met theatrale kracht’, leer je de zaal te veroveren en je publiek in te nemen voor jouw ideeën. Na deze training;- heb je ondervonden wat het belang is van non-verbale communicatie bij het houden van presentaties – ben je in staat je lichamelijke expressie in te zetten als communicatiemiddel – durf je vanuit ‘het nu’ te presenteren – ben je in staat een presentatie te verzorgen die staat en mensen bijblijft!
 
Opzet
Het gaat er in de training om vrijelijk te leren presenteren, waarbij een teveel aan slides achterwege blijft. Vanuit de theatertheorie van Stanislavsky leer je enkele basisprincipes uit de theaterwereld, waardoor je boodschap veel krachtiger overkomt.  

Doelstelling

Na deze training:

  • Ben je in staat de kern van je boodschap over het voetlicht te krijgen

  • Durf je het contact met het publiek te zoeken

  • Ben je in staat te improviseren

  • Weet je hoe je de ander/de zaal meekrijgt met jouw ideeën 

Resultaat zijn deelnemers die zich vrij voelen een presentatie te houden en weten hoe ze dit op een effectieve manier aan moeten pakken. Resultaat zijn deelnemers die impact verwerven met hun presentaties

Doelgroep
Voor iedereen die (enige) spanning ervaart bij het houden van presentaties en er plezier in wil krijgen. Directieleden, (project)managers, leidinggevenden en medewerkers die regelmatig, spontaan – zonder al te veel voorbereiding – het woord moeten nemen in een groep mensen. Dit mogen wel, maar hoeven niet perse officiële presentaties te zijn.

Werkwijze

Het raamwerk van de training zijn korte presentaties, opdrachten en oefeningen die door de deelnemers worden gedaan en de nabesprekingen hiervan. Tussen de presentaties, opdrachten en oefeningen door wordt theorie aangereikt en worden opgedane ervaringen besproken. De training kenmerkt zich door veel dynamiek en veel energie! Accent in de training ‘presenteren met theatrale kracht’ ligt op het ontwikkelen van je improvisatievermogen tijdens presentaties. Je leert de impulsen in het ‘nu’ te benutten en te integreren in je (voorbereide) boodschap. Tijdens de training staat ervaringsleren centraal en doen wij veel opdrachten en oefeningen. 
 
Waar en Wanneer

De training wordt verzorgd op de eigen trainingslocatie van People Plus op Jachthuis Beukenrode, Beukenrodelaan 2 in Doorn (midden van het land). Zie voor route: www.peopleplus.nl of www.beukenrode.nl

Deze training wordt verzorgd op:

  • 20 september 2018
  • 12 december 2018

Kosten

Eur. 395,--. Dat is inclusief huur locatie, koffie, thee, fris, uitgebreid lunchbuffet en alle cursusmaterialen. De training is intensief, met 1 trainer per max. 10 deelnemers.

Ik ben geïnteresseerd en wil graag meer weten over deze training

 

Comments