Home‎ > ‎Open inschrijving‎ > ‎

Omgaan met conflicten en tegenstellingen van belang

donderdag 24 mei en vrijdag 25 mei 2018


Schaarste is vaak een bron van conflicten. Je kunt nu eenmaal niet op twee plaatsen tegelijk zijn en als je aan het een werkt, kun je niet tegelijkertijd je tijd aan iets anders besteden. Tegenstellingen van belang en verschillen van inzicht liggen vaak aan conflicten ten grondslag. Belangen van mensen – klant/leverancier/medewerker/leidinggevende – kunnen immers verschillen of zelfs tegengesteld zijn.

Omgaan met conflicten gaat dus niet over het beslechten van ruzies. Het ligt veel genuanceerder. Niet goed met tegenstellingen van belang om kunnen gaan, kan wel leiden tot ruzie of escalatie. Hoe dit te voorkomen en tot doeltreffende oplossingen te komen leer je in deze training. 

We staan stil bij wat een conflict is en welke verschillende stijlen je kunt inzetten om tot een oplossing te komen. Je verwerft inzicht in je eigen voorkeurstijl en je oefent met het toepassen van stijlen die op dat moment het meest adequaat zijn. Daarnaast doe je theoretische kennis op die de praktijk onderbouwen.

 

Kosten: EUR 795,- incl. accomodatie, hotelovernachting, koffie/thee, lunch, diner (2-daagse training).
Wij brengen geen BTW in rekening.

Comments