People Plus werkt op locatie, naar keuze van de klant of vanuit onze thuisbasis Beukenrode, prachtig en rustig gelegen in de bossen van Doorn.

Bezoekadres
Jachthuis Landgoed Beukenrode, Beukenrodelaan 2, Doorn

Routebeschrijving
Per auto
Vanuit Utrecht (A12)
Op de A12 neemt u de afslag 20 Driebergen/Zeist. Vanaf Driebergen slaat u rechtsaf richting Doorn (N225). Tussen Driebergen en Doorn voorbij de benzinepomp Amigo (linkerkant) ziet u de verwijzing naar Beukenrode (rechterkant). U slaat linksaf de Beukenrodelaan (hectometerpaaltje 17.6 en 17.7). in en vervolgt de weg. U rijdt de poort door en vervolgt de weg tot het Jachthuis rechts.

Vanuit Arnhem (A12)
Op de A12 neemt u de afslag 20 Driebergen/Zeist. Onderaan de afslag links af richting Driebergen. Blijf deze weg volgen richting Doorn (N225). Tussen Driebergen en Doorn voorbij de benzinepomp Amigo (linkerkant) ziet u de verwijzing naar Beukenrode (rechterkant). U slaat linksaf de Beukenrodelaan (hectometerpaaltje 17.6 en 17.7). in en vervolgt de weg. U rijdt de poort door en vervolgt de weg tot het Jachthuis rechts. 

Vanuit Amersfoort (A28/N227 naar Doorn)
Komende vanaf de A28 neemt u afslag 5 (Maarn/ Amersfoort Zuid)U volgt de borden Maarn en Doorn. In Doorn rijdt u de N225 richting Driebergen op. Buiten de bebouwde kom van Doorn vindt u na ongeveer een kilometer een verwijzing naar Beukenrode (rechts). U slaat rechtsaf (hectometerpaaltje 17.6 en 17.7). en vervolgt de weg. U rijdt de poort door en vervolgt de weg tot het Jachthuis rechts.

Openbaar vervoer
Met de trein: Uitstappen op station Driebergen/Zeist. Daarna per (OV) fiets, taxi of buslijn.  
Met de bus: Buslijn 50/56; uitstappen halte Beukenlaan.
Voor actuele reistijden: 9292.nl


Beukenrodelaan 2