Onze trainingen worden in nauw overleg met u op maat samengesteld. Vaak  is het daarbij nuttig en verfrissend om mensen uit hun vertrouwde omgeving te halen en eens iets heel anders te doen en te ervaren met elkaar. Daarom stellen wij graag een 'special' voor u samen, die past bij waar u aan werkt met uw team. 

Teambuilding op het water

Skûtsje

Inzicht in teamkwaliteiten en leiderschap krijgt u heel snel als u een dag met een skûtsje gaat varen. Onder begeleiding van een trainer van People Plus reflecteert u op onderlinge samenwerking en leiderschapskwaliteiten. De parallellen met visie, koers bepalen, inspelen op omstandigheden en onderlinge communicatie zijn legio! Deze 'special' bieden we aan in Friesland en op het Veluwemeer.

Outdoor

Vaak maken we binnen een opleidingstraject gebruik van outdoormethodieken, waarbij teamvorming, leidinggeven en projectmanagement in een verrassende setting ter sprake komen. Onze thuislocatie Beukenrode biedt prachtige mogelijkheden, maar ook op andere locaties is deze methodiek inzetbaar. 

Indoor-klimmen

Zijn vertrouwen, onderlinge coaching, veiligheid of feedback geven belangrijke thema's voor u? In dat geval is de indoor-klimmethodiek indrukwekkend effectief. Onder leiding van gespecialiseerde klimcoaches ervaren de teamleden aan den lijve waar het om spant in de onderliinge communicatie en samenwerking!

Getekende verslaglegging

Een team van beeldend kunstenaars kan voor u vastleggen wat er gebeurt in uw training, brainstorm of workshop. Zij maken een live verslag terwijl u met elkaar praat. Na afloop krijgt u deze panelen als kunstwerk mee, om u er langere tijd door te laten inspireren: het is immers uw eigen verhaal en proces dat op dit kunstwerk staat!

Ook kan getekende verslaglegging helpen om zaken helder te krijgen. In een ‘Panorama Mesdag’-setting kunnen de kunstenaars bijvoorbeeld gedurende meerdere bijeenkomsten over één thema met uw proces (een reorganisatie, een MD-traject) mee tekenen. Zo heeft u aan het einde een heel panorama van panelen waarop u kunt zien hoe dit hele traject verlopen is, waar kinken in de kabels zaten, hoe u die overwonnen heeft en wat uiteindelijk de waarden en ideeën zijn die uit al deze rondes naar voren zijn gekomen als hoofdpunten. Prachtig om samen naar te kijken bij de afsluiting van zo’n langer, intensief proces.
Soms zetten wij onze kunstenaars in bij onderzoekende bijeenkomsten: wat betekenen onze kernwaarden voor ons, wat zou onze nieuwe mission statement moeten zijn? Het mooie van live tekenaars is dat zij alles wat gezegd en overwogen wordt meenemen in de tekening. En dat inspireert u dan wellicht weer tot een andere blik op de zaak en verder kijken. Misschien verschijnt per ongeluk  uw nieuwe logo vandaag wel in het schilderij.
Neem de inspiratie mee terug naar kantoor
Getekende verslaglegging is ook een mooie manier om aan uw collega’s te laten zien wat uw team heeft besproken. U kunt de panelen gebruiken als ‘praatschilderij’ wanneer u uitlegt aan het management of de medewerkers wat er uit uw bijeenkomst of overleg is gekomen.
Maar bovenal zijn onze kunstenaars een leuke en inspirerende groep mensen die aan uw bijeenkomst een waardevolle bijdrage zullen leveren. Ze werken rustig verder aan het verslag terwijl u met elkaar in gesprek bent. In de pauzes kunt u bij de panelen even terughalen wat er allemaal is gezegd. Het is prachtig om te zien en geeft een gezellige dynamiek in de groep. Als u wilt kunnen de kunstenaars feedback geven op het proces, zij kijken met andere ogen naar uw organisatie.  

Presenteren met theatrale kracht

Dit is ook een special die erg gewaardeerd wordt. Laat die powerpoint eens uit. Zet je eigen unieke spreektalent in en stel vast dat je boodschap veel beter overkomt!

Paul Laseur (BNR Nieuwsradio) als dagvoorzitter

Financieel journalist en presentator Paul Laseur is commentator economie bij BNR Nieuwsradio. Veel luisteraars in de ochtendfile zullen zijn stemgeluid herkennen. Hij presenteert radioprogramma's over de financiële wereld, juridische zaken en ondernemen. Daarnaast verscheen hij regelmatig op televisie, ondermeer bij Nieuwsuur. Eerder  werkte hij voor de NOS, RTL en BBC.

In zijn 18-jarige loopbaan als financieel journalist deed hij veel interviews met top ondernemers en CEO’s van beursgenoteerde bedrijven, vaak voor een live publiek. Paul Laseur studeerde Rechten in Groningen. Voordat hij de journalistiek in ging. was hij drie jaar ondernemingsrecht advocaat bij Nauta Dutilh in Rotterdam. Bent u op zoek naar een dagvoorziter, gespreksleider of gastspreker voor uw event of symposium, met Paul hebt u een professional in huis.

Alles kan

U kunt uw mensen in een training zelf presentaties laten maken op film, die we later kunnen terugzien, een door kunstenaars Getekend Verslag laten maken van uw bijeenkomst, een vrijwilligersproject ten uitvoer brengen en koppelen aan uw teamtraining. People Plus werkt ook regelmatig met acteurs in de trainingen.

Wanneer u speelt met de gedachte met uw team eens iets bijzonders te doen,
dan komen we graag eens met u praten.