Mensen met wie we samenwerken

____________________________________________________________


Scherp, oplossings- en mensgericht, dat typeert Jöan Boere. Vanuit zijn eigen hands-on projectmanagement ervaring ontwerpt en verzorgt hij maatwerktrainingen rondom het vakgebied project-, programma- en verandermanagement. Terugkerende elementen daarin zijn 'expedities', Insights Discovery, bijzondere gastdocenten en directe 1-op-1 feedback. Daarnaast begeleidt hij intervisiegroepen, helpt MT’s en teams te ontwikkelen en adviseert over projectmatig(er) werken.
____________________________________________________________Scherpzinnig, analytisch en concreet dat zijn de kenmerken van Petra van der Horst. Als adviseur en coach is ze een constructieve en originele sparringpartner. Ze houdt graag de menselijke maat in het oog. Complexe vraagstukken brengt ze graag terug naar hanteerbare proporties. Moeizame zakelijke relaties helpt ze graag om weer on speaking terms te komen.
____________________________________________________________


Wat speelt zich af binnen de muren van een kantoor? Die nieuwsgierigheid is de basis voor de werkstijl van Richard Spaan. Als Sociaal- en Organisatiepsycholoog analyseert Richard tijdens assessments, onderzoekt hij mee bij coaching en draagt hij oplossingen aan in trainingen. Verandering zien en helpen tot stand brengen, dat is de bekroning. Bij mensen of bij organisaties. 
____________________________________________________________


Wat drijft mensen nou écht om te doen wat ze doen?  Coach/consultant Ilja Starrowsky is altijd op zoek naar het antwoord op deze vraag. Haar vermogen om aan te sluiten bij ieders drijfveren én om ze ter discussie te stellen maakt het mogelijk om grenzen te verleggen. Om écht te realiseren wat je wilt. Zij heeft een antenne voor de vele lagen waarin mensen en systemen soms vast kunnen zitten. Met liefde ontrafelt zij problemen tot de essentie, waardoor verandering richting het doel mogelijk wordt. Blijven leren, blijven vernieuwen, blijven verrassen in wat mogelijk blijkt. 
____________________________________________________________


Luchtig door zware kost heen kunnen komen, dat typeert Joop ter Maat als trainer, coach, en acteur. Hij is creatief, onderzoekt, is innemend en communiceert. Zijn speerpunten in training en coaching zijn respectvolle beïnvloedingstechnieken en doordringende performance. In zijn manier van werken maakt hij gebruik van theatrale werkvormen, scenario denken, DISC, oplossingsgericht werken, Mindsonar® en humor.
____________________________________________________________


Wat is hier de essentie? Dat is de vraag die Judith Wolterink altijd bezighoudt. Zij is als trainer en transformatie-coach oprecht geïnteresseerd in de kern. Energiek, zorgvuldig, onconventioneel, scherpzinnig en wijs geworden door het leven ondersteunt zij bij dit bewustwordingsproces. Haar drive naar waarheid en vooruitgang zijn onmiskenbaar.  
Inspiratiebronnen: natuur, stilte, dans, hartscontact en alles wat me uitnodigt uit de ‘Matrix’.
____________________________________________________________


Eigenzinnig eensgezind. Dat is het motto van Freerk Wortelboer, adviseur, trainer en coach. Freerk brengt kracht en energie bij het opstarten van teams en vlottrekken van stroeve samenwerking, een brede kennis en ervaring als ontwerper en begeleider van werkconferenties. Thuis in leiderschapsontwikkeling in professionele organisaties. Een betrokken trainer/coach: empathisch luisterend, duidelijk én confronterend.