Organisaties waarmee we samenwerken

Sioo
Sioo is een interuniversitair centrum voor organiseren, veranderen en leidinggeven. Met  masteropleidingen en opleidingsprogramma's slaat Sioo de brug tussen wetenschappelijk gefundeerde theorie en de praktijk van organisatie- en veranderprocessen. Sioo is in 1958 opgericht door acht Nederlandse universiteiten, om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar een postdoctorale opleiding voor het betrekkelijk jonge beroep van organisatieadviseur.

Management Expedition
Management Expedition is een samenwerkingsverband tussen Jöan Boere en verschillende partners dat ervaren programma- en projectmanagers wil ontwikkelen en managers adviseert in het werkveld van projecten, programma's en portfolio's.

Getekend verslag
Getekend verslag is onze partner bij het maken van 'Visual Minutes'. Alles wat in een bijeenkomst wordt gezegd en gebeurt wordt door professionele illustratoren in beelden, portretjes en tekstballonnen vastgelegd. Een origineel en treffend verslag in een metershoog kunstwerk op foamboard. 

Change Management Facilitation
Change Management Facilitation is een Zuid-Afrikaanse partner voor organisatie- en cultuurontwikkeling, gespecialiseerd in het opzetten van participatiestructuren voor grote bedrijven.

Het is mooi werk
Het is mooi werk geeft vorm aan huisstijlen, advertenties, brochures, websites en praatplaten. Het is mooi werk is van Rolf Resink, die ook onze vormgeving en huisstijl verzorgt.