Inspirerend
Wij vinden het inspirerend om onze expertise regelmatig in te zetten in een heel andere cultuur en omgeving, voor een nieuwe doelgroep. Om dat te kunnen doen hebben we de People Plus Foundation opgericht. We gaan jaarlijks minstens één keer naar een kleinschalig ontwikkelproject in het buitenland, om daar kosteloos te adviseren en trainen.

Sinds 2004 ondersteunen we onze partner NCFAWU - een vissersvakbond gevestigd in Kaapstad, Zuid-Afrika - en de koepel CONSAWU met trainingen op het gebied van leiderschap, arbeidsverhoudingen en organisatieontwikkeling. We ontwikkelen samen met hen seminars en verzorgen train de trainer-programma's.

People Plus International
Sinds 2013 is People Plus preferred supplier voor het duurzaamheidsprogramma van de Zuid-Afrikaanse fruitsector. Via onze vestiging in Zuid Afrika, People plus International, verzorgen we workshops en dragen bij aan duurzame arbeidsverhoudingen in die sector. Tegelijkertijd biedt People Plus International een aantal van onze locale trainers een unieke kans te ondernemen en zich verder in hun vak te ontwikkelen. Voor meer informatie: www.peopleplusinternational.co.za.

Wilt u graag meer weten over de activiteiten van de People Plus Foundation of People Plus International? Neemt u dan contact met ons op.

People Plus vliegt met greenseats