Assessment‎ > ‎

Werken met INSIGHTS ®

Workshop Persoonlijke Ontwikkeling

 

Inhoud

Het (werkend) leven is een ontdekkingsreis naar persoonlijke verdieping en groei, waarbij mensen verschillen in het doel dat ze daarbij nastreven. Denk aan carrière, geluk, ontplooiing, onderling begrip, creativiteit, betere samenwerking, enz. De Workshop Persoonlijke Ontwikkeling behandelt een kader om inzicht te krijgen in jezelf en in hoe je staat in relatie tot anderen. Dit geeft een mooie basis en richting aan wat je te ontwikkelen hebt en hoe je beter samen kunt werken met anderen. Insights Discovery®, gebaseerd op Jungs persoonlijkheidstypologie helpt bij het verkrijgen van dit inzicht.

 

Opzet en resultaat De workshop bestaat uit 2 losse dagdelen. In de ochtend wordt Insights Discovery® als kader behandeld inclusief je persoonlijke profiel dat wordt gegenereerd door beantwoording van 30 vragen voorafgaand aan de workshop. De ochtend sluiten we af met formulering van twee ontwikkeldoelen naar aanleiding van het ontstane inzicht.
  • De middag is gericht op samenwerking met anderen. We werken aan de volgende onderwerpen:

    • Herkennen van andere menstypen

    • Afstemmen en verbinding maken met andere menstypen

    • Gedrag onder stress

  •  De middag sluiten we af met concrete acties bij een ander menstype uit uw context waar voor jou “iets te doen is”.


Doelstelling
De workshop biedt deelnemers in één dag psychologische inzichten in zichzelf en in andere mensen om ontwikkeldoelen te kunnen bepalen en de samenwerking met anderen te verbeteren.

 

Doelgroep

Mensen met interesse in persoonlijke ontwikkeling

 

Werkwijze

Je wordt vooraf gevraagd genoemde vragenlijst op internet-link in te vullen en twee personen uit je werk- of privé omgeving, waar je moeite mee hebt, kort te omschrijven.

 

Trainer/Begeleider

Jöan Boere is bestuurlijk informaticus en socioloog. Zijn specialiteiten zijn project- en programmamanagement, teamwork en groepsdynamica.

 

Waar en wanneer
De workshop wordt verzorgd op de eigen trainingslocatie van People Plus, Jachthuis Beukenrode, Beukenrodelaan 2 in Doorn (midden van het land). Zie voor route: www.peopleplus.nl of www.beukenrode.nl

 

Kosten
€ 495,-- all-in. Dit is inclusief persoonlijke rapportage Insights®, alle overige trainingsmaterialen, huur trainingslocatie, koffie/thee/fris en een uitgebreid lunchbuffet.

 

 

 

 

 


Comments