Assessment

TALENTASSESSMENT

 

Assessments zijn er al tientallen jaren en bijna altijd gaat het daarbij om wat je niet kunt of wat je moet verbeteren. In het talentassessment kijken we juist naar waar je kracht ligt en hoe je die nog beter kunt benutten. In plaats van je bezig te moeten houden met waar je tekortkomingen liggen, is het namelijk veel makkelijker én leuker om je te ontwikkelen in waar je goed in bent.

 

Doelstelling

Het talentassessment laat je zien waar je staat, waar je energie van krijgt, waar die weglekt en hoe je verder richting kunt geven aan jouw verdere ontwikkeling.

 

Programma

Om een volledig en goed gefundeerd beeld te geven van jouw talent, maken we per keer een maatwerkprogramma. Daarbij kunnen wij de volgende instrumenten inzetten:

 

Hoelang een talentassessment precies duurt hangt af van de doelstelling. Een veel gebruikte opbouw is een telefonische intake, verschillende voorbereidende huiswerkopdrachten, een bijeenkomst van een dagdeel en een terugkoppelgesprek van 2,5 uur.

 

Investering

De investering is afhankelijk van de uiteindelijke inrichting.

Om een indictatie te geven, het hierboven beschreven voorbeeld vraagt om een investering van €1925,-. Dit bedrag is exclusief BTW (21%), maar inclusief alle inkoopkosten voor de testen, de verblijfkosten van de deelnemer en de reis-en verblijfkosten van de betrokken adviseurs.

Voor de kosten van de afzonderlijke instrumenten, klik je op het instrument in kwestie.

 

Procedure

Voor wat betreft de werkwijze in en rondom assessments, heeft People Plus zich gecommitteerd aan de gedragscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), voor meer informatie: http://www.psynip.nl.